STROM Napisano 7 Sierpień Share Napisano 7 Sierpień Jak w tytule materiał brąz odlew, patyna jakby po ogniu Ktos z Państwa cos podejrzewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 7 Sierpień Share Napisano 7 Sierpień Jako skojarzenie mogę rzucić że stare maszyny do szycia miały takie zdobione kółka nie wiem do czego bo się na tym nie znam. Miały jedno duże napędowe i czasem miały też takie mniejsze z korbką lub bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Janko Muzykant Napisano 7 Sierpień Share Napisano 7 Sierpień Regulacja dopływu powietrza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Erih Napisano 7 Sierpień Share Napisano 7 Sierpień 2 godziny temu, Janko Muzykant napisał: Regulacja dopływu powietrza ?? Też tak mi się kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 STROM Napisano 9 Sierpień Autor Share Napisano 9 Sierpień Dziękuję tez obstawiam jakąś regulację dopływu powietrza tym bardziej że ma tą patynę ogniową, a drzwiczki z mosiądzu widziałem, więc może i z brązu były w jakimś piecyku np polowym Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
STROM
Jak w tytule materiał brąz odlew, patyna jakby po ogniu Ktos z Państwa cos podejrzewa?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi