Prais Napisano 31 Lipiec 2024 Napisano 31 Lipiec 2024 (edytowane) Witam! Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o pomoc w zidentyfikowaniu tego przedmiotu. Jestem zainteresowany dowiedzeniem się więcej na temat jego pochodzenia i wieku. Z góry dziękuję za poświęcony czas i zrozumienie mojej prośby. Edytowane 31 Lipiec 2024 przez Prais
0 Kee Napisano 31 Lipiec 2024 Napisano 31 Lipiec 2024 A no tego typu dynks. Osada na trzonek z odłamanym narzędziem (tam gdzie duża dziura było wspawane/wklepane ostrze motyki, kopaczki, piki etc. Ogólnie mówiąc osada na trzonek
0 Janko Muzykant Napisano 31 Lipiec 2024 Napisano 31 Lipiec 2024 5 hours ago, Kee napisał: A no tego typu dynks. Osada na trzonek z odłamanym narzędziem (tam gdzie duża dziura było wspawane/wklepane ostrze motyki, kopaczki, piki etc. Ogólnie mówiąc osada na trzonek Zdecydowanie za wąskie. Stawiam na opaskę zaciskową węża. Ps. Ile to ma szerokości ? 25,0 mm ?
0 Prais Napisano 1 Sierpień 2024 Autor Napisano 1 Sierpień 2024 (edytowane) @Janko Muzykant Szerokość 30,0mm Dodatkowo znalazłem na tym jakby jakieś oznaczenie zatarte i numer 4 cyfrowy zaczynający się od 30 i 2 cyfry zatarte Edytowane 1 Sierpień 2024 przez Prais
0 Cyrograf15 Napisano 1 Sierpień 2024 Napisano 1 Sierpień 2024 https://archiwum.allegro.pl/oferta/okucie-dyszla-i7240795175.html
Pytanie
Prais
Witam! Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o pomoc w zidentyfikowaniu tego przedmiotu. Jestem zainteresowany dowiedzeniem się więcej na temat jego pochodzenia i wieku. Z góry dziękuję za poświęcony czas i zrozumienie mojej prośby.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi