kazioW24 Napisano 19 Maj Share Napisano 19 Maj Spotkał ktoś taki kiedyś i wie do czego to było ,kto go zrobił ,niestety sygnatura niedobita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 19 Maj Share Napisano 19 Maj Nóż koszerny chalif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bert.F Napisano 19 Maj Share Napisano 19 Maj tzw .szechtnóż , do uboju rytualnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 20 Maj Autor Share Napisano 20 Maj Dzięki ja myślałem ze to jakiś przemysłowy do papieru, w tą stronę nie patrzyłem, może dlatego że pierwszy raz się z takim spotkałem. Teraz tylko jaki producent i będzie kompletna identyfikacja ,dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 20 Maj Autor Share Napisano 20 Maj Jeszcze raz dzięki po nitce którą mi daliście doszedłem do kłębka, nóż rzezacki chalaf St.Bieńkowski Warszawa 1872-1945. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kazioW24
Spotkał ktoś taki kiedyś i wie do czego to było ,kto go zrobił ,niestety sygnatura niedobita.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi