bjar_1 Napisano 16 Marzec Share Napisano 16 Marzec Takie coś wpadło kiedyś, dziś przy porządkach znalazłem i stąd pytanie - zapewne do kol. @toyotomi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 16 Marzec Share Napisano 16 Marzec Czołem @bjar_1 Sam wiesz - te rzeczy nie som tanie.......nawet - we fragmentach. Pozostałości (fragment jelca) oprawy pruskiej szpady oficera piechoty, starego wzoru - IOD a/A. W oryginale i całości - to było by tak - pzdr. stani. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 16 Marzec Autor Share Napisano 16 Marzec Tanie nie som, to wiadomo. Tym bardziej dziękuję za identyfikację, przyda się do prawidłowego opisu jak wystawię na eBayu za 100 E ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 16 Marzec Share Napisano 16 Marzec Ooo. Mam gdzieś ten "kwiatek" co jest nad oplotem. Myślałem, że to gałka z mebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bjar_1
Takie coś wpadło kiedyś, dziś przy porządkach znalazłem i stąd pytanie - zapewne do kol. @toyotomi ;)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi