jfkl Napisano 10 Marzec Share Napisano 10 Marzec Jak datowac ten bardzo stary krzyzyk? Wysokosc 33mm. Waga 2g. Braz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 11 Marzec Share Napisano 11 Marzec Ja tu nic starego nie widzę, ale znawcą nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 11 Marzec Share Napisano 11 Marzec Ja tu widzę XXw więc nie bardzo stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 jfkl Napisano 12 Marzec Autor Share Napisano 12 Marzec Dziekuje bardzo za ocene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 jfkl Napisano 12 Marzec Autor Share Napisano 12 Marzec 22 hours ago, kazioW24 said: Ja tu widzę XXw więc nie bardzo stary. Nie spotkalem nigdy jak dotad takiego dwustronnego. Nie sadze zeby w XX wieku takie robiono. Spotkal sie Pan juz z takim? Prosze pokazac zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 13 Marzec Share Napisano 13 Marzec Takich przedmiotów nie datuje się po takim samym ,tylko po sposobie wykonania, kroju liter i przedstawieniu samego wizerunku Jezusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 13 Marzec Share Napisano 13 Marzec A według mnie - XIX w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
jfkl
Jak datowac ten bardzo stary krzyzyk? Wysokosc 33mm. Waga 2g. Braz.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi