mlody2929 Napisano 25 Luty Share Napisano 25 Luty Witam mam prośbę może orientuje się ktoś od czego może być mała klapa i czy to kołpak od samochodu czy raczej od lampy samochodowej.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 pawel_breslau Napisano 25 Luty Share Napisano 25 Luty Dałbyś jakieś wymiary i może więcej fotek i po wstępnym oczyszczeniu. Wtedy może ktoś coś rozpozna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sqr Napisano 25 Luty Share Napisano 25 Luty Wymiary, zdjęcie obu stron, a nawet profilu. Z czego to jest zrobione jeśli możesz określić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sqr Napisano 25 Luty Share Napisano 25 Luty Ten drugi element, wstępnie na "oko" , wygląda jak, jakiś element jakiegoś pieca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 mlody2929 Napisano 25 Luty Autor Share Napisano 25 Luty Jutro podam wymiary bo nawet nie pomyślałem.Klapa jest metalowa ,to kółko to aluminium.Mi to wygląda jak na zasłonę na lampę do ciężarówki USA ARMY (Ale mogę się mylić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 mlody2929 Napisano 26 Luty Autor Share Napisano 26 Luty Klapa jest ok 30 cm długa i 15 wysoka .A ten talerz to ok 6 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Janko Muzykant Napisano 26 Luty Share Napisano 26 Luty To okrągłe to przypomina mi zaślepkę łożyska piasty koła samochodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 mlody2929 Napisano 27 Luty Autor Share Napisano 27 Luty Dziękuję za podpowiedź jak coś więcej ustalę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
mlody2929
Witam mam prośbę może orientuje się ktoś od czego może być mała klapa i czy to kołpak od samochodu czy raczej od lampy samochodowej.Z góry dziękuję
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi