vis1939 Napisano 3 Luty Napisano 3 Luty https://www.filmweb.pl/serial/Władcy+przestworzy-2024-862659 Kupę lat się na to wyczekałem, ogląda ktoś? Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 3 Luty Napisano 3 Luty (edytowane) Czekałem dłuuugie lata na to, od pierwszego najmniejszego sygnału, że będzie to ekranizowane, bo miałem cynk od moich kolegów, którzy przy tym pracowali. To cud, że ten serial ukończono, bo jego produkcja miała tyle organizacyjnych zawirowań (także finansowych) i chwil zwątpienia, że to się uda dokończyć, że to faktycznie cud. Jeszcze nie oglądam, bo nie mam telewizora, ale pewnie wykupię sobie emisje na komputer. Jeśli kostiumografia będzie super (a powinna być, z tego co wiem od kulis produkcji tego filmu) i jeśli CGI też będzie super to fundnę to sobie na DVD, gdy już będzie dostępne. Edytowane 3 Luty przez Jedburgh_Ops Cytuj
beaviso Napisano 3 Luty Napisano 3 Luty Na szczęście, oceniając po fotosach, obsada bez „obowiązkowego parytetu barw i kolorów”. M. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 3 Luty Napisano 3 Luty 2 minuty temu, beaviso napisał: Na szczęście, oceniając po fotosach, obsada bez „obowiązkowego parytetu barw i kolorów”. M. Jak zabawa w historię USAAF to zabawa w historię, stąd kolor musiał być jeden ;-) Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 3 Luty Napisano 3 Luty 22 minuty temu, vis1939 napisał: Fajnie że to wrzuciłeś, bo tam jest więcej trailerów. CGI jest nierówne. Powiedziałbym, że w ok. 75 proc. przypadków jest bardzo dobre/dobre, w pozostałych przypadkach takie trochę nie całkiem lotnicze, ale oczywiście ujdzie. Kostiumy są niezłe. Część to repliki, ale część oryginały, bo np. replik USAAFowskich laryngofonów się nie robi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi