BoroGW Napisano 16 Styczeń Share Napisano 16 Styczeń Witam wygrzebałem element dość dziwny nie koniecznie wojskowy. Elementy skorodowane metal, reszta mosiądz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 17 Styczeń Share Napisano 17 Styczeń To ma metry czy centymetry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 17 Styczeń Share Napisano 17 Styczeń Na moje to był pikownik albo jakaś pozostałość po kosturze do sadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 17 Styczeń Share Napisano 17 Styczeń Jak gdybamy to mi jakoś motoryzacyjnie śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 BoroGW Napisano 17 Styczeń Autor Share Napisano 17 Styczeń Z 20cm długości ma. Na elemencie jak by płetwa widoczne chyba mity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sqr Napisano 17 Styczeń Share Napisano 17 Styczeń Może coś z hydrauliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
BoroGW
Witam wygrzebałem element dość dziwny nie koniecznie wojskowy.
Elementy skorodowane metal, reszta mosiądz.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi