gucek Napisano 3 Styczeń Share Napisano 3 Styczeń (edytowane) Witam udało mi się wylicytować taką papierośnicę była ona raczej czyszczona z tego co widzę, i mam pytanie czy jest to po prostu oryginał Edytowane 3 Styczeń przez gucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Czlowieksniegu Napisano 3 Styczeń Share Napisano 3 Styczeń Eeeeeeeee.. słabo się tfurca postarał- mógł jeszcze malutkiego Adiego przylutować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 3 Styczeń Share Napisano 3 Styczeń Szit dla leszczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Grzesio Napisano 4 Styczeń Share Napisano 4 Styczeń Mogą być w ogóle jednocześnie bicia RZM i WaA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
gucek
Witam udało mi się wylicytować taką papierośnicę była ona raczej czyszczona z tego co widzę, i mam pytanie czy jest to po prostu oryginał
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi