INDI23 Napisano 19 Grudzień 2023 Share Napisano 19 Grudzień 2023 Witam czy mógłby mi coś powiedzieć o tym nożu, jestem zupełnym laikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Merill_Marauder Napisano 19 Grudzień 2023 Share Napisano 19 Grudzień 2023 Ewentualnie Kukri. Tylko, że to nie jest kukri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Czlowieksniegu Napisano 19 Grudzień 2023 Share Napisano 19 Grudzień 2023 MM- ja, w ramach obsługi świeżego Użytkownika tak akurat nazwałem... A poza tym zła kobieta z Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Erih Napisano 19 Grudzień 2023 Share Napisano 19 Grudzień 2023 Przydało by się lepsze zdjęcie. Albo nawet kilka. Ale obstawiam współczesną robotę i to raczej podrzędnego nożoroba, jedynie stylizowaną na ostrza bliskowschodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
INDI23
Witam czy mógłby mi coś powiedzieć o tym nożu, jestem zupełnym laikiem.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi