adam1234 Napisano 8 Grudzień 2023 Share Napisano 8 Grudzień 2023 Witam w wakacje znalazłem takie coś z jednej strony jest wypukłe a z drugiej całkiem płaskie. Myślałem że to podkładka do śrub jednak to nie jest idealnie okrągłe. Średnica to 32mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sqr Napisano 8 Grudzień 2023 Share Napisano 8 Grudzień 2023 Bardziej cynk, niż miedź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 adam1234 Napisano 8 Grudzień 2023 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2023 3 hours ago, sqr napisał: Bardziej cynk, niż miedź. No ale od czego to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 9 Grudzień 2023 Share Napisano 9 Grudzień 2023 (edytowane) Podkładki "pod papniaki" nawet teraz nie są idealnie okrągłe. Jak prasa wykroi tak będzie. Nikt się nie bawi w usuwanie materiału który został w koło. Podobnie może być w tym przypadku. A podkładka zapewne od cynkowanego dachu Edytowane 9 Grudzień 2023 przez Kee 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Janko Muzykant Napisano 9 Grudzień 2023 Share Napisano 9 Grudzień 2023 5 hours ago, Kee napisał: A podkładka zapewne od cynkowanego dachu Podobne widziałem na dachu z płyt eternitowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 adam1234 Napisano 10 Grudzień 2023 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2023 On 9.12.2023 o 10:20, Kee napisał: Podkładki "pod papniaki" nawet teraz nie są idealnie okrągłe. Jak prasa wykroi tak będzie. Nikt się nie bawi w usuwanie materiału który został w koło. Podobnie może być w tym przypadku. A podkładka zapewne od cynkowanego dachu Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sqr Napisano 11 Grudzień 2023 Share Napisano 11 Grudzień 2023 Pokaż drugą stronę, bo jeśli jest tak jak piszesz, że druga strona jest płaska, to raczej nie będzie podkładka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 adam1234 Napisano 13 Grudzień 2023 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2023 On 11.12.2023 o 20:51, sqr napisał: Pokaż drugą stronę, bo jeśli jest tak jak piszesz, że druga strona jest płaska, to raczej nie będzie podkładka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 14 Grudzień 2023 Share Napisano 14 Grudzień 2023 Skoro to grubszy kawałek równie dobrze może to być podkładała od uchwytu takiego jak niżej tyle że z pojedynczym "dzyndzlem" podkładka po bokach mogła być mocowana na gwoździki stąd te nadlewki. Tak to widzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
adam1234
Witam w wakacje znalazłem takie coś z jednej strony jest wypukłe a z drugiej całkiem płaskie.
Myślałem że to podkładka do śrub jednak to nie jest idealnie okrągłe.
Średnica to 32mm
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi