Usale Napisano 8 Sierpień 2023 Share Napisano 8 Sierpień 2023 Dzień dobry, chciałem się dopytać co do oryginalności owego bagnetu i jego wartości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Czlowieksniegu Napisano 8 Sierpień 2023 Share Napisano 8 Sierpień 2023 100 zł + KW.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2023 Share Napisano 8 Sierpień 2023 19 minut temu, Czlowieksniegu napisał: 100 zł + KW.... Mało dajesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Czlowieksniegu Napisano 8 Sierpień 2023 Share Napisano 8 Sierpień 2023 bjar- ja bym tego "coś" za darmo nie chciał... Ale padło pytanie o wartość, to podałem cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 8 Sierpień 2023 Share Napisano 8 Sierpień 2023 To chinol z jakiejś gazety coś jak te odznaki pułkowe, to yło gratis a w zasadzie w cenie gazety ,taki dodatek. A od wyceny jest tu kilku wprawionych kolegów ,może zrozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2023 Share Napisano 8 Sierpień 2023 Chyba zera zapomniałeś, bo to ogólnie nie są tanie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Usale Napisano 8 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2023 (edytowane) Patrząc w internecie znalazłem (chyba) taki sam też z oznaczeniem TSR na allegro za około 110 zł ale nie było w zestawie pochwy a gość na targu sprzedawał w komplecie oraz miał niemalże identyczny ale miał oznaczenie ASC albo ACS oraz obrazek wagi tylko za ten drugi żądał 800-900 zł a za pierwszy 230 zł więc nie wiem czy bagnet to podróba, i dałem się głupio oszukać, a pochwa oryginał czy również azjatyckie gówno albo na odwrót :( Edytowane 8 Sierpień 2023 przez Usale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Usale
Dzień dobry, chciałem się dopytać co do oryginalności owego bagnetu i jego wartości
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi