Hubert933 Napisano 7 Maj 2023 Share Napisano 7 Maj 2023 Cześć znalazłem dwa żelazne przedmioty na polu, jakieś pomysły do czego mogły słurzyć i jak stare są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Dennis Napisano 7 Maj 2023 Share Napisano 7 Maj 2023 21 minutes ago, Hubert933 napisał: słurzyć no JPDL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 7 Maj 2023 Share Napisano 7 Maj 2023 Czołem. Ząb żyletki od kosiarki konnej. pzdr. stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Hubert933 Napisano 7 Maj 2023 Autor Share Napisano 7 Maj 2023 Dziekuje za odpowiedzi! Pozdrawiam : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 11 Maj 2023 Share Napisano 11 Maj 2023 Trójkąt to może być dusza z żelazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-1 bjar_1 Napisano 7 Maj 2023 Share Napisano 7 Maj 2023 Wsad do pieca hutniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Hubert933
Cześć znalazłem dwa żelazne przedmioty na polu, jakieś pomysły do czego mogły słurzyć i jak stare są?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi