seba_legenda Napisano 15 Kwiecień 2023 Share Napisano 15 Kwiecień 2023 Długość 1,5cm Uda się cokolwiek o niej dowiedzieć? Czytałem trochę o producentach jednak wszystko co znalazłem to brytyjskie. Były jakieś polskie? Musiały być nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 15 Kwiecień 2023 Share Napisano 15 Kwiecień 2023 KBKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 seba_legenda Napisano 15 Kwiecień 2023 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2023 a coś uda się znaleźć info o tej amunicji? fabryka jaka czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 15 Kwiecień 2023 Share Napisano 15 Kwiecień 2023 wypisz sobie naboje KBKS i porównaj denka .A co chcesz wiedzieć o amunicji KBKS ??? . normalna sportowa amunicja . Napisz sobie KBKS i net informacjami zawalony. szukaj czytaj dowiaduj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 honker Napisano 16 Kwiecień 2023 Share Napisano 16 Kwiecień 2023 poszukaj współczesnego loga Normy ma podobne- jest tam taka ala tarcza herbowa z literą R w środku. pozd Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 16 Kwiecień 2023 Share Napisano 16 Kwiecień 2023 Rheinisch-Westfalische Sprengstoff A.G. Norymberga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 seba_legenda Napisano 17 Kwiecień 2023 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2023 okej dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
seba_legenda
Długość 1,5cm
Uda się cokolwiek o niej dowiedzieć?
Czytałem trochę o producentach jednak wszystko co znalazłem to brytyjskie. Były jakieś polskie? Musiały być nie?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi