XbdX Napisano 30 Marzec 2023 Napisano 30 Marzec 2023 Chciałbym się dowiedzieć do czego ona służyła lub za co się ją dostawało Cytuj
1 kolo83 Napisano 31 Marzec 2023 Napisano 31 Marzec 2023 Toporek turystyczny. Lata 70/80-te. Oryginalnie miał sznureczek i plastikową nakładkę zabezpieczającą ostrze. Tutaj widzę wersja w kolorze niebieskim, ja miałem zieloną. Pozostałe kolory te same. Wiadomo malowali tym co mieli na stanie. Cytuj
0 kolczyk96 Napisano 30 Marzec 2023 Napisano 30 Marzec 2023 Witam! Wujek Google polecam ! Wojewódzki Zakład Doskonalenia Zawodowego Słupsk . Wydaje mi się , że miała być przydatna do rąbania drewna. Pozdrawiam! Marek. Cytuj
0 szutnik Napisano 30 Marzec 2023 Napisano 30 Marzec 2023 Poczytaj sobie o Wojewódzkich Zakładach Doskonalenia Zawodowego w czasach komuny. Siekierka diabli wiedzą . Może produkowana przez uczniów na zlecenie Składnic Harcerskich , sklepów turystycznych itp. Równie dobrze może być wytworem fantazji jakiegoś ucznia w/w WZDZ z tego, co miał pod ręką i jest wyrobem jednostkowym. Cytuj
0 XbdX Napisano 31 Marzec 2023 Autor Napisano 31 Marzec 2023 11 hours ago, kolczyk96 napisał: Witam! Wujek Google polecam ! Wojewódzki Zakład Doskonalenia Zawodowego Słupsk . Wydaje mi się , że miała być przydatna do rąbania drewna. Pozdrawiam! Marek. To to akurat wiem chciałem się dowiedzieć czegoś więcej Cytuj
Pytanie
XbdX
Chciałbym się dowiedzieć do czego ona służyła lub za co się ją dostawało
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi