TomeczekPoszukiwacz Napisano 12 Marzec 2023 Napisano 12 Marzec 2023 Hej proszę o identyfikacje przedmiotu widocznego na zdjęciu. Jest to mosiężna rurka, z gwintem na końcu. Posiada zdobienia(?). Długość przedmiotu 13cm.
1 takafura Napisano 12 Marzec 2023 Napisano 12 Marzec 2023 Od starej wędki skręcanej z kilku elementów, stelaż namiotu... Coś w tym stylu.
1 Cyrograf15 Napisano 12 Marzec 2023 Napisano 12 Marzec 2023 Były takie namioty z drewnianymi masztami łączonymi mosiężnymi rurkami i podłogą z gumowanego płótna. Ale czy to to, to nie wiem. Wojtek
0 takafura Napisano 12 Marzec 2023 Napisano 12 Marzec 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, bjar_1 napisał: Ta, stelaż namiotu z mosiężnych rurek? ;) Edytowane 12 Marzec 2023 przez takafura
0 szutnik Napisano 12 Marzec 2023 Napisano 12 Marzec 2023 51 minut temu, takafura napisał: Nie próbuj czegoś na siłę udowadniać. " I ślepy by dostrzegł " , że łączniki wędek bambusowych wykonane są z materiału o innej grubości + nie posiadają gwintu ( były wciskowe ) , jak również owe okucia z "amelinium " mają jedyną wspólną z przedstawionym przedmiotem - są okrągłe ;)
0 takafura Napisano 12 Marzec 2023 Napisano 12 Marzec 2023 11 minut temu, szutnik napisał: Nie próbuj czegoś na siłę udowadniać. Napisałem że "coś w tym stylu" - jako łącznik (okucie). Jak trafnie zauważyłeś te z mojego foto są wciskane, tu mamy gwint. Normalnie szok, że jakiś stelaż mógłby być skręcany... Ps. Nie przenośmy problemów z pracy czy domu na forum ;)
Pytanie
TomeczekPoszukiwacz
Hej proszę o identyfikacje przedmiotu widocznego na zdjęciu. Jest to mosiężna rurka, z gwintem na końcu. Posiada zdobienia(?). Długość przedmiotu 13cm.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi