MonikaNJ Napisano 7 Marzec 2023 Napisano 7 Marzec 2023 Jutro niby dzień kobiet; zatem "sieknę" Wam odrobinę feminizmu z materiałów CAW Kobiety pistolety 1. Wanda Filipkowska-Pełczyńska 1 1
karpik Napisano 7 Marzec 2023 Napisano 7 Marzec 2023 Widzę, że trzeba uważać na te z długimi nazwiskami...
MonikaNJ Napisano 7 Marzec 2023 Autor Napisano 7 Marzec 2023 5 minutes ago, karpik napisał: Widzę, że trzeba uważać na te z długimi nazwiskami... ups wydało się
karpik Napisano 7 Marzec 2023 Napisano 7 Marzec 2023 3 minuty temu, MonikaNJ napisał: ups wydało się Mimo wszystko, gdybym jutro zapomniał...
MonikaNJ Napisano 7 Marzec 2023 Autor Napisano 7 Marzec 2023 37 minutes ago, karpik napisał: Mimo wszystko, gdybym jutro zapomniał... A dziękować, dziękować... 5.Maria Korniłłowicz-Strońska
MonikaNJ Napisano 7 Marzec 2023 Autor Napisano 7 Marzec 2023 9.Maria Kwiatkowska-Stefanowska ps. Ella
canabis.dw Napisano 7 Marzec 2023 Napisano 7 Marzec 2023 Coś jakby źle im z oczu patrzy... ja tam wole takie co szydełkują :)
MonikaNJ Napisano 7 Marzec 2023 Autor Napisano 7 Marzec 2023 (edytowane) de gustibus non est disputandum ale te od szydełkowania również walczyły, ucząc. Kapitan Mamert Stankiewicz zadedykował swoją książkę " Kobietom polskim" za to, że nie zapomnieliśmy języka polskiego. Edytowane 7 Marzec 2023 przez MonikaNJ
bjar_1 Napisano 7 Marzec 2023 Napisano 7 Marzec 2023 Niektóre na chłopów wyglądają, ja bym uważał. To, że kobieta to może być tylko kamuflaż.
canabis.dw Napisano 7 Marzec 2023 Napisano 7 Marzec 2023 A 1 minutę temu, bjar_1 napisał: Niektóre na chłopów wyglądają, ja bym uważał. To, że kobieta to może być tylko kamuflaż. Ha! Chciabym to zobaczyć jak wypowiadasz te słowa w obecności, którejś z tych zacnych pań
MonikaNJ Napisano 7 Marzec 2023 Autor Napisano 7 Marzec 2023 5 minutes ago, bjar_1 napisał: Niektóre na chłopów wyglądają, ja bym uważał. To, że kobieta to może być tylko kamuflaż. Tak, uważaj koniecznie 1
Rekomendowane odpowiedzi