Dragun Napisano 31 Styczeń 2023 Share Napisano 31 Styczeń 2023 Proszę o pomoc w identyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 honker Napisano 31 Styczeń 2023 Share Napisano 31 Styczeń 2023 Tak pozd Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Dragun Napisano 31 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2023 39 minutes ago, honker napisał: Tak pozd Marek dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Stug III Napisano 31 Styczeń 2023 Share Napisano 31 Styczeń 2023 Magazynek do PPSh 41. Miał 35 nabojów w przeciwieństwie do magazynka bębnowego, który miał ich 71. Produkowano je od 42 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 honker Napisano 1 Luty 2023 Share Napisano 1 Luty 2023 Cześć Stug III pomyśl dlaczego ten magazynek nie jest od ppsz-y pozd Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 1 Luty 2023 Share Napisano 1 Luty 2023 12 godzin temu, Stug III napisał: PPSh 41 A co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Erih Napisano 1 Luty 2023 Share Napisano 1 Luty 2023 13 godzin temu, bjar_1 napisał: A co to? Jakiś amerykański wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Stug III Napisano 2 Luty 2023 Share Napisano 2 Luty 2023 Faktycznie honker, zobaczyłem, pomyślałem i zrozumiałem. Sorry, pomieszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Dragun
Proszę o pomoc w identyfikacji
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi