Skocz do zawartości

Książki do pobrania.

Orsza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Teraz, Orsza napisał:

Ilu z was pobrało książki i je czyta?

Baaa... niektórzy czytają nawet wersje papierowe. Niezłe zboczenie, nie? :D Tylko ciemna masa nie czyta...

Napisano

No cóż... jak ktoś nie lubi Rosji to nie musi wchodzić ale wtedy straci dobrą lekturę. Ten dysk jest jednym z najlepszych. Ja też czytam wersję papierowe tylko wtedy gdy w internecie nie ma, gdybym miał tyle gromadzić to musiałbym wybudować bibliotekę i to całkiem sporą.

Napisano
6 minut temu, Orsza napisał:

No cóż... jak ktoś nie lubi Rosji (...)

Serio uważasz że kwestia ściągania czy nieściągania plików ze stron rosyjskich  to tylko kwestia dziecinnych uprzedzeń ?

Napisano

Kto czyta, żyje wiele razy.😀

Chodzi o to, żeby tego realnego sobie nie komplikować lub bezwiednie nie zostać "informatorem".😀

Jakiś czas temu ktoś ni z gruchy, ni z pietruchy proponował na priv 250000 starych pocztówek mało polską polszczyzną. Psipadek?😉

Napisano
22 hours ago, Orsza napisał:

Pewnie nie tylko. Nie wiem jakie jeszcze mogą być przyczyny.

Poszanowanie praw autorskich? Lubię jak mój pracodawca płaci mi za moją pracę, w związku z tym płacę też za pracę innych. 

• 2 weeks later...
Napisano
On 11/20/2022 at 12:00 PM, bjar_1 said:

Baaa... niektórzy czytają nawet wersje papierowe. Niezłe zboczenie, nie? :D Tylko ciemna masa nie czyta...

Ja kocham czytać każdy rodzaj iteracki dosłownie. Wiadomo musi wciągać. Oczywiście wybieram papier, ale w dzisiejszych czasach wersją cyfrową nie gardzę.

https://www.audytpsychologiczny.pl/ 

Pokój bez książek jest jak ciało bez duszy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie