Orsza Napisano 17 Listopad 2022 Share Napisano 17 Listopad 2022 Polecam książki z tej witryny, zasoby będą uzupełniane. Książki i dokumenty — Яндекс.Диск (yandex.ru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orsza Napisano 20 Listopad 2022 Autor Share Napisano 20 Listopad 2022 (edytowane) Ze 107 osób które zobaczyły ten temat weszło w ten link tylko 69, niezły wynik biorąc pod uwagę że w zeszłym roku tylko 38% Polaków czytało. Ilu z was pobrało książki i je czyta? https://www.granice.pl/news/czytelnictwo-w-polsce-2022-2021/16567 Edytowane 20 Listopad 2022 przez Orsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 20 Listopad 2022 Share Napisano 20 Listopad 2022 Może rozszerzenie .ru zniechęca do pobierania plików ? Nie uważasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Listopad 2022 Share Napisano 20 Listopad 2022 Teraz, Orsza napisał: Ilu z was pobrało książki i je czyta? Baaa... niektórzy czytają nawet wersje papierowe. Niezłe zboczenie, nie? :D Tylko ciemna masa nie czyta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orsza Napisano 20 Listopad 2022 Autor Share Napisano 20 Listopad 2022 No cóż... jak ktoś nie lubi Rosji to nie musi wchodzić ale wtedy straci dobrą lekturę. Ten dysk jest jednym z najlepszych. Ja też czytam wersję papierowe tylko wtedy gdy w internecie nie ma, gdybym miał tyle gromadzić to musiałbym wybudować bibliotekę i to całkiem sporą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 20 Listopad 2022 Share Napisano 20 Listopad 2022 6 minut temu, Orsza napisał: No cóż... jak ktoś nie lubi Rosji (...) Serio uważasz że kwestia ściągania czy nieściągania plików ze stron rosyjskich to tylko kwestia dziecinnych uprzedzeń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orsza Napisano 20 Listopad 2022 Autor Share Napisano 20 Listopad 2022 Pewnie nie tylko. Nie wiem jakie jeszcze mogą być przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 20 Listopad 2022 Share Napisano 20 Listopad 2022 Kto czyta, żyje wiele razy. Chodzi o to, żeby tego realnego sobie nie komplikować lub bezwiednie nie zostać "informatorem". Jakiś czas temu ktoś ni z gruchy, ni z pietruchy proponował na priv 250000 starych pocztówek mało polską polszczyzną. Psipadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merill_Marauder Napisano 21 Listopad 2022 Share Napisano 21 Listopad 2022 22 hours ago, Orsza napisał: Pewnie nie tylko. Nie wiem jakie jeszcze mogą być przyczyny. Poszanowanie praw autorskich? Lubię jak mój pracodawca płaci mi za moją pracę, w związku z tym płacę też za pracę innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelSkomala Napisano 3 Grudzień 2022 Share Napisano 3 Grudzień 2022 (edytowane) On 11/20/2022 at 12:00 PM, bjar_1 said: Baaa... niektórzy czytają nawet wersje papierowe. Niezłe zboczenie, nie? :D Tylko ciemna masa nie czyta... Ja kocham czytać każdy rodzaj iteracki dosłownie. Wiadomo musi wciągać. Oczywiście wybieram papier, ale w dzisiejszych czasach wersją cyfrową nie gardzę. https://www.audytpsychologiczny.pl/ Pokój bez książek jest jak ciało bez duszy. Edytowane 3 Grudzień 2022 przez PawelSkomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi