weteran Napisano 24 Czerwiec 2023 Napisano 24 Czerwiec 2023 Czorne morę Dniprom propływe Otoman Evgeni na Moskwu nas wede... Cytuj
formoza58 Napisano 30 Lipiec 2023 Autor Napisano 30 Lipiec 2023 Ja to traktuję jako nie kulawy żart , " odpał" na maxa... "Nasze dzieci oddają życie, by nie tylko na kontynencie afrykańskim, ale na całej planecie ludzie byli wolni!" - oznajmiła rzeczniczka rosyjskiego MSZ Maria Zacharowa podczas panelu na szczycie Rosja-Afryka. Cytuj
karpik Napisano 30 Lipiec 2023 Napisano 30 Lipiec 2023 5 minut temu, formoza58 napisał: Ja to traktuję jako nie kulawy żart , " odpał" na maxa... "Nasze dzieci oddają życie, by nie tylko na kontynencie afrykańskim, ale na całej planecie ludzie byli wolni!" - oznajmiła rzeczniczka rosyjskiego MSZ Maria Zacharowa podczas panelu na szczycie Rosja-Afryka. Mam podejrzenia od czego wolni będą Afrykańczycy gdy raszka ich bedzie kolonizować. I tu mam nadzieję, że nie zapomnieli z czym wiąże się kolonizacja, bo ta, nie tak dawna, w wykonaniu "cywilizowanego zachodu" nie była pieszczotą. Cytuj
formoza58 Napisano 30 Lipiec 2023 Autor Napisano 30 Lipiec 2023 37 minut temu, karpik napisał: Mam podejrzenia od czego wolni będą Afrykańczycy gdy raszka ich bedzie kolonizować. Od czego będą wolni, to oni chyba sami wiedzą i drugi się drugi raz nie dadzą się zrobić w " bambusa". Zresztą w niektórych krajach doświadczyli, jak funkcjonują " żołnierze wolności i pokoju" . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi