Skocz do zawartości
  • 0

Znak wyryty w skale

Pytanie

Napisano

Witam ,wszystkich ,proszę o pomoc w identyfikacji znaku który odkryłem na skale , znak który odnalazłem przedstawiłem na załączonym rysunku ,na chwile obecną dysponuje tylko szkicem który zrobiłem sam na dniach postaram się wrócić w to miejsce i zrobić zdjęcia które dołączę ,szukałem trochę w necie ale bez rezultatów ,dodam że w/w znak , symbol ,umieszczony  a właściwie wyryty na dużej skale która znajduje się w parku w którym  nie daleko znajdują się umocnienia oraz podziemia wykorzystywane przez nazistów podczas II wojny światowej i z którymi wiąże się kilka nie odkrytych tajemnic z tamtego okresu ,pozdrawiam wszystkich i czekam na info. Jarek z Jeleniej góry.

Bez tytułu.jpg

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Napisano
37 minut temu, Jaroplalex napisał:

podziemia wykorzystywane przez nazistów podczas II wojny światowej

Nie ma takiego państwa jak Nazistan. Więc nie ma takiej narodowości. Nie pisz głupot, bowiem byli to Niemcy. Kosmici naziści nie mieli pisma, więc to jest na pewno oznaczenie niemieckie. 

• 0
Napisano

Przypomina mi to troche znak wyjscia awaryjnego ze schronow. Jedynie to ten znak skrzyzowanych (moze) mlotow czy pyrlikow nie pasuje do tego. 

N - moze oznaczac w tym przypadku skrut od Notausstieg ( wyjscie awaryjne), tak jak przy oznaczaniu wyjsc awaryjnych ze schronow w miastach.

A w tym przypadku moze jest to znak wyjscia awaryjnego z szybu gorniczego, ktorych w tamtych regionach niebrakuje. 

Jest to taka teoria. 

• 0
Napisano
17 godzin temu, bjar_1 napisał:

Przez kogo?

No, naziści- nie słyszałeś o nich?

Oni z Marsa przylecieli, choć niektórzy błędnie sądzą, że to Niemcy.