Herr_Fisch Napisano 25 Lipiec 2022 Share Napisano 25 Lipiec 2022 Witam, znalazłem na sprzedaż takie coś, sprzedawca twierdzi że to identyfikator kriegsmarine , a wy co o tym myślicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 pumpernikiel Napisano 27 Lipiec 2022 Share Napisano 27 Lipiec 2022 Gdzie to wystawiasz do handlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Herr_Fisch Napisano 27 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2022 Proszę przeczytać z zrozumieniem cytuje "znalazłem NA SPRZEDAŻ takie coś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 canabis.dw Napisano 31 Lipiec 2022 Share Napisano 31 Lipiec 2022 Jako,że taka blaszka jest czymś niezbyt skomplikowanym to wykonanie kopi nieodróżnialnej od oryginału jest łatwe. Były takie lub podobne- oryginalne,ale nie znając dobrze pochodzenia kupowanie czegoś takiego to loteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Herr_Fisch Napisano 31 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2022 Rozumiem aczkolwiek w tym wypadku bardziej mi chodzi o ID samego przedmiotu niżeli oryginalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 honker Napisano 31 Lipiec 2022 Share Napisano 31 Lipiec 2022 Wygląda na markę narzędziową. pozd Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Herr_Fisch Napisano 31 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2022 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Herr_Fisch
Witam, znalazłem na sprzedaż takie coś, sprzedawca twierdzi że to identyfikator kriegsmarine , a wy co o tym myślicie? Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi