Rabek Napisano 19 Kwiecień 2022 Share Napisano 19 Kwiecień 2022 Forum nigdy nie zawiodło więc może i tym razem podpowie ktoś ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 pawel_breslau Napisano 19 Kwiecień 2022 Share Napisano 19 Kwiecień 2022 Daj jakieś wymiary i zdjęcie z 2 strony. Łatwiej będzie komuś coś skojarzyć. Pozdrawiam. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 19 Kwiecień 2022 Share Napisano 19 Kwiecień 2022 Czołem. A czy nie jest to - szenkla ostrogi...? pzdr. stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bialawy Napisano 20 Kwiecień 2022 Share Napisano 20 Kwiecień 2022 7 godzin temu, toyotomi napisał: Czołem. A czy nie jest to - szenkla ostrogi...? O tym samym pomyślałem w pierwszej chwili ale się wstydałem zasugerować. No i ten trochę wg mnie zbyt duży otwór... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Rabek
Forum nigdy nie zawiodło więc może i tym razem podpowie ktoś ?:)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi