soldierprzemo Napisano 25 Luty 2022 Share Napisano 25 Luty 2022 Jak wygląda sytuacja z paliwem na ścianie wschodniej?. Mówią że limity tankowania ? . Prawda? Kłamstwo?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 25 Luty 2022 Share Napisano 25 Luty 2022 (edytowane) lubelskie 100 litrów do pojazdu i nie wolno do kanistrów. Edytowane 25 Luty 2022 przez toska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 26 Luty 2022 Share Napisano 26 Luty 2022 Na stacji, na której tankowałem wczoraj taki limit faktycznie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldierprzemo Napisano 26 Luty 2022 Autor Share Napisano 26 Luty 2022 Jak wygląda sytuacja ośrodków zakwaterowania dla uchodźców na wschodniej ścianie. ?. Przekazałem znajomemu z Krzywego Rogu na Ukrainie że są takie miejsca w Polsce na bezpieczne schronienie dla uchodźców. Mówi że nawet nie wiedzieli że jest coś takiego. On idzie walczyć ale wyśle swoich rodziców siostrę i dwójkę małych dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Luty 2022 Share Napisano 26 Luty 2022 Nie zapraszam do tankowania samochodów w stolycy zDolnego Śląska- na niektórych stacjach nie ma paliwa lub jest tylko 98... A cena litra między czwartek południa a piątek wieczór, to... + 10 %... na tej samej stacji oczywista oczywistość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 26 Luty 2022 Share Napisano 26 Luty 2022 W Krakowie ropę trzy dni temu tankowałem po 5,30, teraz jest po 5,80. Wiele stacji nie ma ropy, z benzyną łatwiej. Do baniek nie wolno lać. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 26 Luty 2022 Share Napisano 26 Luty 2022 @Cyrograf15 Mieszkamy po sąsiedzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi