Koperacho Napisano 22 Luty 2022 Share Napisano 22 Luty 2022 Witam, coś takie znajomy znalazł na starym strychu. Co to jest takiego? I co za okres? Jeżeli to klucz (pierwszy czy drugi) od czego mógłby służyć? Dzięki z góry. ps. Nie miałem w ręku jedynie zdjęcia mi wysłał (może to jakaś kopia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 szutnik Napisano 22 Luty 2022 Share Napisano 22 Luty 2022 Pierwszy to uchwyt patery trzypoziomowej na ciasto, a klucz to jakiś odpust ( może mieć schowany korkociąg czy inny wynalazek ) lub fajanspamiątka z Warszawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Koperacho Napisano 22 Luty 2022 Autor Share Napisano 22 Luty 2022 Ze zdjęcia: Od razu mi się skojarzyło z paterą. Brak talerzy. Klucz, jak napisałeś pamiątkowy pewnie :D Niestety moja wina, że to umieściłem (tak po koleżeńsku) mnie bardziej interesowało to pod kluczem :) (Ale nic to) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 23 Luty 2022 Share Napisano 23 Luty 2022 Klucz to pewnie termometr,tyle że skala odpadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Koperacho
Witam, coś takie znajomy znalazł na starym strychu. Co to jest takiego? I co za okres? Jeżeli to klucz (pierwszy czy drugi) od czego mógłby służyć?
Dzięki z góry.
ps. Nie miałem w ręku jedynie zdjęcia mi wysłał (może to jakaś kopia)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi