Luxor Napisano 7 Grudzień 2021 Share Napisano 7 Grudzień 2021 Średnica ozdoby to 4,5 cm, sam środek 2cm. W mojej opini brosza, lecz nie widzę mocowania. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 8 Grudzień 2021 Share Napisano 8 Grudzień 2021 Porównaj swój przedmiot z tym: https://iconic-store.com/miedziana-rozeta-z-koralowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 8 Grudzień 2021 Share Napisano 8 Grudzień 2021 Coś bardzo podobnego, tylko ze srebrnej blachy i bardziej kunsztownego znalazłem na terenach stacjonowania carskich. Jak dla mnie rękodzieło uzdolnionych jubilersko wojaków na potrzeby obdarowywania okolicznych niewiast:) Taka sztuka garnizonowa, jak okopowa tylko bardziej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Luxor Napisano 9 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2021 Dziękuję Tyr. Tej niewiaście chyba do gustu nie przypadł . Kee, również wielkie dzięki. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Luxor
Średnica ozdoby to 4,5 cm, sam środek 2cm. W mojej opini brosza, lecz nie widzę mocowania. Proszę o pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi