kribmw Napisano 27 Listopad 2021 Share Napisano 27 Listopad 2021 Figurka dość spora wykonana z metalu.Proszę o wszelakie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kribmw Napisano 28 Listopad 2021 Autor Share Napisano 28 Listopad 2021 Panowie nikt nic?Żadnych pomysłów co to za figurka.Dodam że wykonana chyba z cyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 28 Listopad 2021 Share Napisano 28 Listopad 2021 Jeśli te białe plamy są krystaliczne to wygląda to na cynk. Bardzo stare raczej nie jest od pocz. XX wieku w górę. Obstawiał bym ozdobę świąteczną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kribmw Napisano 28 Listopad 2021 Autor Share Napisano 28 Listopad 2021 Dzięki Tyr.Przeglądam wujka Google i nie mogę znaleźć nic podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bialawy Napisano 29 Listopad 2021 Share Napisano 29 Listopad 2021 Dzied Maroz... Czyli po naszemu dziadek mróz czyli Święty Mikołaj jak dla mnie... Z czasów PRL może być bo wtedy dużo takich figurek i ozdób stylizowanych na wschodniego brata Świętego Mikołaja było.. nie czerwony tylko najczęściej błękitne szaty miał Mnie się tak kojarzy to co widzę. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kribmw
Figurka dość spora wykonana z metalu.Proszę o wszelakie sugestie.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi