dzikusek Napisano 2 Listopad 2021 Share Napisano 2 Listopad 2021 Witam serdecznie, zwracam się z prośba o pomoc w identyfikacji przedmiotu zamieszczonego na zdjęciach. Przedmiot ten jest pozłacany, znajduje się na nim tylko jedna sygnatura pisana cyrylicą. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikusek Napisano 2 Listopad 2021 Autor Share Napisano 2 Listopad 2021 Stanisławie w Tobie nadzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyotomi Napisano 2 Listopad 2021 Share Napisano 2 Listopad 2021 Czołem Waszmościom. Шпага офицерская обр. 1798 г. пехотная - szpada oficera piechoty wz. 1798. pzdr. stani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikusek Napisano 2 Listopad 2021 Autor Share Napisano 2 Listopad 2021 2 minuty temu, toyotomi napisał: Czołem Waszmościom. Шпага офицерская обр. 1798 г. пехотная - szpada oficera piechoty wz. 1798. pzdr. stani Dziękuje wiedziałem ze na Ciebie można liczyć. Dziękuje i serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo83 Napisano 2 Listopad 2021 Share Napisano 2 Listopad 2021 W rzeczy samej jest to jelec. Całość wygląda jak na zdjęciach. Może jakiś fachowiec od broni białej określi model. Sygnatura: Боргманъ (Borgman) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikusek Napisano 2 Listopad 2021 Autor Share Napisano 2 Listopad 2021 7 minut temu, kolo83 napisał: W rzeczy samej jest to jelec. Całość wygląda tak: Dziękuje za odpowiedź. A czy kolega może podpowiedzieć jaki to model tej całości jest ? Bo to nie moja bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo83 Napisano 2 Listopad 2021 Share Napisano 2 Listopad 2021 No właśnie co do modelu to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikusek Napisano 2 Listopad 2021 Autor Share Napisano 2 Listopad 2021 42 minuty temu, kolo83 napisał: No właśnie co do modelu to nie wiem. OK dziękuje. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
dzikusek
Witam serdecznie, zwracam się z prośba o pomoc w identyfikacji przedmiotu zamieszczonego na zdjęciach. Przedmiot ten jest pozłacany, znajduje się na nim tylko jedna sygnatura pisana cyrylicą. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.