kazioW24 Napisano 26 Sierpień 2021 Share Napisano 26 Sierpień 2021 Jakiś rocznicowy czy pamiątkowy,za co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 26 Sierpień 2021 Share Napisano 26 Sierpień 2021 Cześć na pierwszej stronie Wolna Rosja ,a na drugiej SWOBODA-WOLNOŚĆ,RABIENSTOWO( równość ?) BRATSTWO-BRATERSTWO . Raczej XIX w i wzorowanie na Francji. pozd Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazioW24 Napisano 26 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2021 To sobie przetłumaczyłem i wiem,ze XIXw też podałem w tytule,data może sugerować ze za jakieś wojny z Napoleonem pamiątkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartee Napisano 26 Sierpień 2021 Share Napisano 26 Sierpień 2021 przecież wszytko jest tam napisane, a data to 1 marzec 1917, wystarczy "pogóglać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_oderstellung_ Napisano 27 Sierpień 2021 Share Napisano 27 Sierpień 2021 https://nummi.ru/zhetony/zheton-svobodnaya-rossiya.-1-marta-1917-g.-svoboda-ravenstvo-i-bratstvo/ tak jak bartee napisał, naprawdę w 90% przypadków wystarczy pogooglać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.