soldierprzemo Napisano 16 Sierpień 2021 Napisano 16 Sierpień 2021 Niemcy na masową skalę używali PERVITIN ( metamfetamina) Alianci na masową skalę używali BENZEDRYNE (amfetamina) Armia radziecka SMOGON. Więc ciekawe czym wspomagali się Polacy?.
Edmundo Napisano 16 Sierpień 2021 Napisano 16 Sierpień 2021 Przemo w Twoim pytaniu jest już zawarta odpowiedź. Zależy gdzie służyli Polacy, rozumiesz o co mi się rozchodzi.
soldierprzemo Napisano 16 Sierpień 2021 Autor Napisano 16 Sierpień 2021 Tylko że mi chodzi o początek wojny.
Edmundo Napisano 17 Sierpień 2021 Napisano 17 Sierpień 2021 10 godzin temu, soldierprzemo napisał: Tylko że mi chodzi o początek wojny Myślę iż tylko wiarą (w cokolwiek) i jak nadarzyła się okazja to łykiem jakiegoś trunku.
sqr Napisano 17 Sierpień 2021 Napisano 17 Sierpień 2021 Bimber albo cokolwiek innego, oby tylko dodało animuszu.
Sedco Express Napisano 17 Sierpień 2021 Napisano 17 Sierpień 2021 Wspomagali się wiarą, że są "silni, zwarci i gotowi" ! :-)
Orsza Napisano 3 Luty 2022 Napisano 3 Luty 2022 Poczytaj to, może tu coś będzie: Narkotyki w okresie międzywojennym | Magazyn Detektyw Jakie narkotyki zażywano w przedwojennej Polsce? (hrabiatytus.pl) Historia heroiny. Od syropów i dropsów na kaszel po heroiczną królową narkotyków | HISTORIA.org.pl - historia, kultura, muzea, matura, rekonstrukcje i recenzje historyczne Co biorą żołnierze? (krytykapolityczna.pl) Do tego dochodził jeszcze dobry seks, to najlepszy narkotyk, w dodatku legalny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.