arklas Napisano 4 Sierpień 2021 Share Napisano 4 Sierpień 2021 Wyciąłem ten portret ze zdjęcia zrobionego prawdopodobnie w Njeguši w J̶u̶g̶o̶s̶ł̶a̶w̶i̶i̶ Czarnogórze. Kto to może być? Nie wygląda mi na Tito – on miał inne okulary i raczej więcej odznaczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Sierpień 2021 Share Napisano 4 Sierpień 2021 A może jednak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arklas Napisano 4 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2021 Niby z twarzy podobny, ale nie znalazłem żadnego innego jego zdjęcia w tych okularach, co na moim zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 4 Sierpień 2021 Share Napisano 4 Sierpień 2021 Tito. Przy porównywaniu twarzy należy zwracać uwagę na małżowinę ucha, jej kształt. Na obu zdjęciach widać taki sam długi dół małżowiny i taki sam kształt (obrys). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arklas Napisano 4 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2021 Patrzyłem na zmarszczki na twarzy i te też się zgadzały, ale teraz znalazłem też portret z tymi samymi okularami i z trzema odznakami. Zagadka wyjaśniona, dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
arklas
Wyciąłem ten portret ze zdjęcia zrobionego prawdopodobnie w Njeguši w J̶u̶g̶o̶s̶ł̶a̶w̶i̶i̶ Czarnogórze. Kto to może być? Nie wygląda mi na Tito – on miał inne okulary i raczej więcej odznaczeń.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.