Krzychu123K Napisano 21 Lipiec 2021 Share Napisano 21 Lipiec 2021 Witam, standardowo złom to nawet nie cuduje, sory jak nie ten dział ale jak zawsze złom a to w dodatku szkło..., kto mi opwie co to jest ?'bez wykrywki dzisiaj chodziłem i nawet nie jest potrzebna he.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kee Napisano 21 Lipiec 2021 Share Napisano 21 Lipiec 2021 Ja bym raczej obstawiał takie oznaczenie butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu123K Napisano 21 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2021 No nawet pasuje, tylko dlaczego takiego nalotu te szkło dostało?, czy to rodzaj szkła ?. Dzieki za pomoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazioW24 Napisano 21 Lipiec 2021 Share Napisano 21 Lipiec 2021 Szkło rwane ,albo leśne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu123K Napisano 21 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2021 Chyba leśne, dzięki.., a w środku też takie kolory z fleszem lepiej widać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Krzychu123K
Witam, standardowo złom to nawet nie cuduje, sory jak nie ten dział ale jak zawsze złom a to w dodatku szkło..., kto mi opwie co to jest ?'bez wykrywki dzisiaj chodziłem i nawet nie jest potrzebna he..
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.