kribmw Napisano 20 Lipiec 2021 Share Napisano 20 Lipiec 2021 Witam panowie trafiłem na strychu starego domu taki oto scyzoryk victorinox interesuje mnie z jakich lat pochodzi bo nie mogę trafić w necie podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kee Napisano 20 Lipiec 2021 Share Napisano 20 Lipiec 2021 Victorinox stag Hunter ale jakiś nietypowy bo ma ząbkowane ostrze. Seria safari, okładzina z imitacji rogu jelenia. Brakuje nakładki zabezpieczającej na piłę Co do lat nie jestem pewien ale chyba 90' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazioW24 Napisano 20 Lipiec 2021 Share Napisano 20 Lipiec 2021 Tak jak Kee pisał safari hunter lata 80/90 w wersji cywilnej https://leaf-vics.com/2019/05/752-safari-hunter-or-not.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kribmw Napisano 20 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2021 Dzięki serdeczne panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kribmw
Witam panowie trafiłem na strychu starego domu taki oto scyzoryk victorinox interesuje mnie z jakich lat pochodzi bo nie mogę trafić w necie podobnego.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.