fekins Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Witam! czy ktoś potrafi zidentyfikować ten scyzoryk? jedyne co udało mi się roszyfrować to napis ц 2р. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Nożyk CCCP, z gównometalu w części metalowej i gównolitu w części pozostałej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 31 Maj 2021 Share Napisano 31 Maj 2021 W dniu 30.05.2021 o 21:03, sqr napisał: Nożyk CCCP, z gównometalu w części metalowej i gównolitu w części pozostałej. Potwierdzam. Już lepsze były z serii z kogutkiem bo przynajmniej dla survivalowcow Ten to co najwyżej do zbierania grzybów i to pod warunkiem że dobrze naostrzony. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MetalDetectoringWWII Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Radziecki scyzoryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MetalDetectoringWWII Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Napis oznacza cenę - 2 ruble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazioW24 Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Spróbuj pod hasłem scyzoryk oktiabr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
fekins
Witam! czy ktoś potrafi zidentyfikować ten scyzoryk? jedyne co udało mi się roszyfrować to napis ц 2р.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.