Piszę do Państwa z kolejną prośbą o pomoc w identyfikacji umundurowania osoby na zdjęciu.
Jedyne informacje jakie posiadam o tej osobie to, że po II Wojnie Światowej osiedliła się w Sheffield i tam już mieszkała do końca życia.
Mój przodek: Piotr Stefański - znalazłem jeszcze to w internecie: THE LONDON GAZETTE, 22ND JANUARY 1976 1033 Stefanski, Piotr (known as Peter Stefanski) ; Poland ;. 574 Bellhouse Road, Sheffield, South Yorkshire
Rozumiem, że po wojnie po kilkunastu latach w 1976 roku dostał akt naturalizacji.
Dziękuję za każda infromację.
Jakość zdjęcia nie powala (taki już jest oryginał) chociaż była skanowana w wysokiej rozdzielczości.
Pytanie
haczykman
Witam serdecznie,
Piszę do Państwa z kolejną prośbą o pomoc w identyfikacji umundurowania osoby na zdjęciu.
Jedyne informacje jakie posiadam o tej osobie to, że po II Wojnie Światowej osiedliła się w Sheffield i tam już mieszkała do końca życia.
Mój przodek: Piotr Stefański - znalazłem jeszcze to w internecie:
THE LONDON GAZETTE, 22ND JANUARY 1976 1033
Stefanski, Piotr (known as Peter Stefanski) ; Poland ;. 574 Bellhouse Road, Sheffield, South Yorkshire
Rozumiem, że po wojnie po kilkunastu latach w 1976 roku dostał akt naturalizacji.
Dziękuję za każda infromację.
Jakość zdjęcia nie powala (taki już jest oryginał) chociaż była skanowana w wysokiej rozdzielczości.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.