Naider Napisano 8 Kwiecień 2021 Share Napisano 8 Kwiecień 2021 Znalazłem dzisiaj taką klamerkę, sygnowana PAT.JAN.5.09 , czy ktoś wie od czego może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 8 Kwiecień 2021 Share Napisano 8 Kwiecień 2021 Na szelki chyba troszkę za szeroka ale kto wie. Może od plecaka? Zasada samozacisku po pociągnięciu paska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 8 Kwiecień 2021 Share Napisano 8 Kwiecień 2021 Może z uprzęży do skarpetek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naider Napisano 8 Kwiecień 2021 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2021 Poszukałem trochę w necie i znalazłem na zagranicznej stronie coś takiego, ale czy to ma związek z moją znajdkom, tego nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Naider
Znalazłem dzisiaj taką klamerkę, sygnowana PAT.JAN.5.09 , czy ktoś wie od czego może być?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.