mlody2929 Napisano 27 Marzec 2021 Share Napisano 27 Marzec 2021 Witam i jeszcze raz mam pytanie od czego może być to siodełko .Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HD1940 Napisano 28 Marzec 2021 Share Napisano 28 Marzec 2021 Co to jest trudno powiedzieć (mi kojarzy się z pokrywą zaworów lub miską olejową - chociaż nie widać otworów do mocowania więc pewnie jest inaczej) ale na pewno to nie jest siodełko motocyklowe lub rowerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody2929 Napisano 30 Marzec 2021 Autor Share Napisano 30 Marzec 2021 Nie ma żadnych otwór na śruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody2929 Napisano 28 Marzec 2021 Autor Share Napisano 28 Marzec 2021 Jutro postaram się zrobić lepsze zdjęcia .Ale obstaje przy siodełku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 27 Marzec 2021 Share Napisano 27 Marzec 2021 Lampa pojazdu wojskowego?Filtr powietrza pojazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
mlody2929
Witam i jeszcze raz mam pytanie od czego może być to siodełko .Z góry dziękuję
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.