anuka2 Napisano 26 Styczeń 2021 Share Napisano 26 Styczeń 2021 Witam. Dostałem niedawno takiego Orła. Prosiłbym o identyfikację i czy jest jakaś możliwość stwierdzenia jego oryginalności. Wymiary 5 cm na 3.6.. Z góry dziękuje za odpowiedzi . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edmundo Napisano 26 Styczeń 2021 Share Napisano 26 Styczeń 2021 Ha, czy oryginalny, tutaj specem nie jestem ale mam podobnego kupionego na targu staroci pod koniec lat 80-tych z pudła pełnego takowych. Sam jestem ciekaw czy Twój to oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 26 Styczeń 2021 Share Napisano 26 Styczeń 2021 sorry za złe wieści... 1916 KRAKÓW - Duży Orzeł Legionowy 1 Pułku - 7088511588 - oficjalne archiwum Allegro ta sama produkcja a przy Twoim jeszcze ktoś popracował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anuka2 Napisano 26 Styczeń 2021 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2021 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Tej mój trochę się różni od tej kopi na allegro. Może to rzeczywiście nie oryginał ale jakaś wcześniejsza produkcja lata 80, może na potrzeby jakiegoś filmu lub do sprzedaży na pamiątkę.. Dostałem go gratis więc nie ma żadnego problemu że za coś przepłaciłem. Do Edmundo czy mógłbym poprosić o wrzucenie zdjęć Pana orła tak dla porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
anuka2
Witam. Dostałem niedawno takiego Orła. Prosiłbym o identyfikację i czy jest jakaś możliwość stwierdzenia jego oryginalności. Wymiary 5 cm na 3.6.. Z góry dziękuje za odpowiedzi . Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.