Idontcare Napisano 27 Grudzień 2020 Share Napisano 27 Grudzień 2020 Proszę o pomoc w id. Przez google nie dopasowałem, w butonarium nie ma. Zaglądałem do niektórych linków przypiętych do tego forum, też nie znalazłem (btw, niektóre strony zostały usunięte). Średnica 23 mm, nie jest to znajdka polowa więc nie mam punktu zaczepienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 27 Grudzień 2020 Share Napisano 27 Grudzień 2020 Od str 183. OŚRODEK BADAŃ HISTORII WOJSKOWEJ MUZEUM WOJSKA W BIAŁYMSTOKU ZESZYT NAUKOWY BIAŁYSTOK PDF Free Download (docplayer.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idontcare Napisano 27 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2020 O! Dzięki Nietypowy, skoro autor pisze, że to "duża ciekawostka". Dostałem go za free od właściciela przywarsztatowego złomowiska, gdzie leżał na półce wśród sterty żelastwa (foto). Cieszę się, że wziąłem i się nie zmarnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 27 Grudzień 2020 Share Napisano 27 Grudzień 2020 Prócz MW była także marynarka handlowa, dla której Grabski także robił guziki. C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 27 Grudzień 2020 Share Napisano 27 Grudzień 2020 Tam jest napisane, że mogą to być guziki MH i śródlądowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.