kurtop Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 Gwóźdź trumienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 predi888 Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 26 minut temu, karpik napisał: Gwóźdź trumienny. uuuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kurtop Napisano 7 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2020 1 hour ago, karpik said: Gwóźdź trumienny. serio? po czym wnioskujesz ze jest to "gwóźdź trumienny" dodam, ze ma 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Cyrograf15 Napisano 8 Grudzień 2020 Share Napisano 8 Grudzień 2020 Tak, bo wieko trumny ma pewną wysokość a trzeba go dokręcić do dolnej części. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kurtop Napisano 8 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2020 Zdziwilem sie poniewaz znalazlem go w miejscu gdzie do najblizszego cmentarza jest dobry kilometr, na polu uprawnym za domem, do okola same pola. Ciekawi mnie to jak sie tam znalazlo. Tak, czy inaczej Dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sp4tkl Napisano 18 Luty 2022 Share Napisano 18 Luty 2022 Archiwum X To jest zgięty zaworek z lampki karbidowej. Dozował dopływ wody do karbidu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kolczyk96 Napisano 19 Luty 2022 Share Napisano 19 Luty 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kolczyk96 Napisano 19 Luty 2022 Share Napisano 19 Luty 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kolczyk96 Napisano 19 Luty 2022 Share Napisano 19 Luty 2022 Witam kolegów! Ja bym chyba jednak optował za zaworkiem regulującym dopływ wody do zasobnika karbidu w lampie. Ten na zdjęciu co prawda ma iglicę która dozuje ilość wody ale mam drugą lampę angielską , niestety na działce .Nie mogę teraz pokazać zdjęcia. Ale w tamtej dopływ wody do zbiornika z karbidem jest poprzez gwint śruby regulacyjnej. Pozdrawiam ! Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kurtop
co to moze byc?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi