formoza58 Napisano 30 Październik 2020 Autor Share Napisano 30 Październik 2020 Rok 1942... rejon Tobruku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 30 Październik 2020 Share Napisano 30 Październik 2020 (edytowane) Nawet gdy byli supermenami, przystojniakami, świetnie wyszkolonymi i posługującymi się najlepszą bronią czystymi rasowo Germanami to i tak nic tego faktu nie zmieni, że prosty chłop rosyjski półanalfabeta Iwan tak im dał w d...pę jak nikt inny na świecie. Chwała tym Iwanom ! Edytowane 30 Październik 2020 przez Sedco Express Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 30 Październik 2020 Autor Share Napisano 30 Październik 2020 Tak jest, ave Iwan A tak poważnie, Sedco... Mało mnie obchodzi , czy nienawidzisz szkopów , czy kogoś tam jeszcze, a kogo chwalisz lub gloryfikujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 30 Październik 2020 Autor Share Napisano 30 Październik 2020 1941 rok... Nad Londynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 30 Październik 2020 Share Napisano 30 Październik 2020 Watek ten to gloryfikacja nazizmu i hitlerowskich wojaków (podobnie jak ten o spadochroniarzach na Krecie) takie jest moje zdanie. Koniec, kroipka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 30 Październik 2020 Share Napisano 30 Październik 2020 Jak Cię to nie obchodzi to proszę już nie odpowiadaj i nie komentuj mojego wpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 30 Październik 2020 Share Napisano 30 Październik 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 30 Październik 2020 Share Napisano 30 Październik 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 30 Październik 2020 Autor Share Napisano 30 Październik 2020 Teraz, Sedco Express napisał: Watek ten to gloryfikacja nazizmu i hitlerowskich wojaków (podobnie jak ten o spadochroniarzach na Krecie) takie jest moje zdanie. Koniec, kroipka. A jednak Tobie odpowiem... Czy również piętnujesz niczym "Jowisz Gromowładny" jako gloryfikacje nazizmu i szwabskich wojaków wszystkie wątki w tym forum dotyczące wojska i sprzętu III rzeszy? Jest ich nie mało. Czy nie reagujesz na wątki pokazujące inne ludy świata, które pokazały się od bardzo złej strony? Widzę, ze wniosłeś " świeży powiew" w tym wątku" i publikujesz prace pochodzące niejako z drugiej strony. I o to tutaj właśnie chodzi. A nie wciskać " bajadery" o gloryfikowaniu nazizmu przez człowieka, którego nawet nie znasz Na podstawie dwóch z setek wątków wprowadzonych przeze mnie , próbujesz mnie wrobić w sympatyka i propagatora nazizmu? Trochę nie hallo, Sedco... Od miesiąca , od kiedy " różowo- sodowy" " zaprosił" mnie do tej wymianowej zabawy której jesteś świadkiem, nie otwieram nawet ich wątków, bo nie lubię angoli i nie interesuję się gołąbkami ( chyba, ze są w kapustce i na talerzu) . I jestem happy i mam się dobrze. Jeśli nie pasują Tobie te moje dwa tematy ( w zasadzie jeden, dotyczący Krety), to nie otwieraj go i nie czytaj. Po prostu, po co masz się denerwować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 30 Październik 2020 Autor Share Napisano 30 Październik 2020 Rok 1941... Rosja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 30 Październik 2020 Autor Share Napisano 30 Październik 2020 Jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 30 Październik 2020 Autor Share Napisano 30 Październik 2020 Z 1941 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 3 Listopad 2020 Autor Share Napisano 3 Listopad 2020 Rok 1941... Rosja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 3 Listopad 2020 Autor Share Napisano 3 Listopad 2020 Rok 1941... Jeniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 3 Listopad 2020 Autor Share Napisano 3 Listopad 2020 Rok 1943... Nad Donem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 4 Listopad 2020 Autor Share Napisano 4 Listopad 2020 Rok 1941... Rosja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 4 Listopad 2020 Autor Share Napisano 4 Listopad 2020 Front Wschodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 4 Listopad 2020 Autor Share Napisano 4 Listopad 2020 Jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 4 Listopad 2020 Autor Share Napisano 4 Listopad 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 4 Listopad 2020 Autor Share Napisano 4 Listopad 2020 W Calais. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 7 Listopad 2020 Autor Share Napisano 7 Listopad 2020 Rok 1941. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 7 Listopad 2020 Autor Share Napisano 7 Listopad 2020 Rok 1940... Pojedynek powietrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 7 Listopad 2020 Autor Share Napisano 7 Listopad 2020 1940 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 7 Listopad 2020 Autor Share Napisano 7 Listopad 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 7 Listopad 2020 Autor Share Napisano 7 Listopad 2020 1943 rok, Dieppe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi