bjar_1 Napisano 6 Październik 2020 Share Napisano 6 Październik 2020 Mniam. Dziś listwonosz przyniósł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 6 Październik 2020 Share Napisano 6 Październik 2020 Ja czekam... I jak pierwsze wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Październik 2020 Autor Share Napisano 6 Październik 2020 Narazie wertowałem na szybko, ale wiadomo, że okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 6 Październik 2020 Share Napisano 6 Październik 2020 Autor jest oki, to i opracowanie, jak myślałem. Potem trzeba będzie poczekać wg. kolejności na tom I. Okres 1919- 1921. A opracowanie załapuje III Powstanie Śląskie?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Październik 2020 Autor Share Napisano 6 Październik 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 6 Październik 2020 Share Napisano 6 Październik 2020 No to mi narobiłeś na dobranoc " smaka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edmundo Napisano 14 Październik 2020 Share Napisano 14 Październik 2020 Zakupiłem, dotarło, przejrzałem, biorę się za dogłębne studiowanie. Reasumujące praca monumentalna, polecam każdemu miłośnikowi polskiej broni pancernej oraz kolejnictwa (a w tym przypadku szło to w parze). Ale jedna malutka uwaga, po zapowiedziach spodziewałem się porządnej monografii pociągów pancernych WP a to jest bardziej album, tym niemniej gorąco polecam jako uzupełnienie innych pozycji tyczących tegoż tematu. Super opracowanie, warto nabyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edmundo Napisano 15 Październik 2020 Share Napisano 15 Październik 2020 Ufff, nocka nie przespana, "Polskie Pociągi Pancerne 1921-1939" częściowo przestudiowane. Podkreślam jeszcze raz, super opracowanie jakiego jeszcze nie było, Wielki Szacunek dla Autora. Kompedium wiedzy na powyższy temat, fotografie i rysunki w mega jakości. Jeżeli podobnie ma wyglądać zapowiadana nowa seria "Pojazdy Wojska Polskiego" to będzie to rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 23 Listopad 2020 Share Napisano 23 Listopad 2020 No i u mnie przycumowała . " Przepyszna cegiełka", z niecierpliwością czekam na zapowiadaną 1918- 1920. Cóż, i ja szykuję się do nieprzespanej nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.