Napoleon North Napisano 13 Kwiecień 2020 Napisano 13 Kwiecień 2020 Witam Czy to skórzana klapka od kieszeni munduru? Znalazłem to w miejscu gdzie była wykopana rura wodociągowa na Ruczaju w Krakowie. Pytam bo niedaleko tego miejsca znalazłem stare szkiełko.
kolczyk96 Napisano 13 Kwiecień 2020 Napisano 13 Kwiecień 2020 Jesteście super! Paranienormalni to chłopcy! dawno się tak nie uśmiałem , chociaż pewnie nie powinienem. biar_1 , ManyFace , sqr . Wybaczcie. Na moim profilowym są faje , szable i chyba prawe kopytko z przedniego biega , z tym że niewiele warte historycznie , kilkuletnie. Napoleon North pozdrawiam Cię no i wirtualnie kropię wodą ze spirytusem to tak w dyngusa i dla zdrowotności. Pozdrawiam! Marek.
ManyFace Napisano 13 Kwiecień 2020 Napisano 13 Kwiecień 2020 Dobra mumia to i parę tysięcy lat poleży. =D
Napoleon North Napisano 13 Kwiecień 2020 Autor Napisano 13 Kwiecień 2020 Ciekawi mnie czy nie jest dzika bo bloki na bagnach u nas były budowane.Co odbija się w formie np: pękających na ścianie w łazience kafelków.
bjar_1 Napisano 13 Kwiecień 2020 Napisano 13 Kwiecień 2020 Może być i dzika, chyba szczecina wypadła i dlatego wygląda na świńskie.
Pytanie
Napoleon North
Witam
Czy to skórzana klapka od kieszeni munduru? Znalazłem to w miejscu gdzie była wykopana rura wodociągowa na Ruczaju w Krakowie. Pytam bo niedaleko tego miejsca znalazłem stare szkiełko.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.