czestar Napisano 2 Luty 2020 Napisano 2 Luty 2020 Witam,dostałem od kolegi taką klamrę.I tu moje pytanie czy da się ją wyczyścić? Jeśli tak to jak?
Julekcezar Napisano 2 Luty 2020 Napisano 2 Luty 2020 Po wyczyszczeniu to z niej raczej nic nie zostanie. Mam hauera w podobnym stanie, wygotowałem go w wodzie destylowanej, nawaliłem dużo taniny i parę warstw cosmoloidu h80 i na razie, czyli gdzieś rok to działa, nic nie wychodzi, nic się nie sypie.
Cyrograf15 Napisano 4 Luty 2020 Napisano 4 Luty 2020 Stan słaby, po wyczyszczeniu może niewiele zostać, ale dokąd tego nie zrobisz to się nie dowiesz. Elektroliza jest bezstratna, odpadnie to czego i tak już nie ma. Wojtek
bert.F Napisano 15 Luty 2020 Napisano 15 Luty 2020 Witam, "szrot" ale mam " patent" ,co by było " bardziej wyraziście". Na foto. przykład
Julekcezar Napisano 15 Luty 2020 Napisano 15 Luty 2020 6 godzin temu, bert.F napisał: Witam, "szrot" ale mam " patent" ,co by było " bardziej wyraziście". Na foto. przykład Ładnie wygląda, podłączam się do pytania.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.