TeziPL Napisano 18 Styczeń 2020 Napisano 18 Styczeń 2020 Dzisiaj przechadzając się znalazłem ciekawy kamień, wydaje mi się na skamieniałą odciśniętą w kamieniu roślinkę, widać tam małe listki jeden obok drugiego.
TeziPL Napisano 18 Styczeń 2020 Autor Napisano 18 Styczeń 2020 Moim telefonem nie da się zdjęcia lepszej jakości.
Sedco Express Napisano 19 Styczeń 2020 Napisano 19 Styczeń 2020 To nie rób telefonem tylko aparatem !
Erih Napisano 19 Styczeń 2020 Napisano 19 Styczeń 2020 22 godziny temu, TeziPL napisał: Moim telefonem nie da się zdjęcia lepszej jakości. Masz telefon na korbkę? PS To była złośliwość. A teraz serio - z całą pewnością się da. Wystarczy ustawić pełną rozdzielczość, wytrzeć obiektyw i włączyć tryb makro. I dać być może więcej światła.
Pytanie
TeziPL
Dzisiaj przechadzając się znalazłem ciekawy kamień, wydaje mi się na skamieniałą odciśniętą w kamieniu roślinkę, widać tam małe listki jeden obok drugiego.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.