Julekcezar Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 Jw, nigdzie nie mogę znaleźć co jest rozwalone w egzemplarzach PCU, jeśli ktoś ma i zechce mi odpowiedzieć to będę wdzięczny, bo luźno myślę o zakupie takiego, a nie wiem, czy warto, oczywiście mówię o dekowaniu na starych przepisach, monolitu nie chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Styczeń 2020 Share Napisano 13 Styczeń 2020 Co, to mniej ważne- ważniejsze bicia CLK i białko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julekcezar Napisano 13 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2020 Możesz doprecyzowac co kryje się pod pojęciem białko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 13 Styczeń 2020 Share Napisano 13 Styczeń 2020 papiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Styczeń 2020 Share Napisano 13 Styczeń 2020 Teraz chyba tylko monolit po słowackich i czeskich akcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julekcezar Napisano 15 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2020 Teraz tak, ale wciąż są na rynku przeładowywalne i rozbieralne i chcę wiedzieć co w takich jest uszkodzone. Wiem że na pewno lufa jest nawiercona i włożony jest stalowy kołek zabezpieczony spawem. Wiem że coś z zamkiem jest zrobione ale nie wiem co i być może jeszcze coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.