heralekk Napisano 18 Grudzień 2019 Napisano 18 Grudzień 2019 Witam co to może być? Jedyne co przychodzi mi do głowy to fragment munduru lub jakiejś koniny ale srebrny? metal jest ciężki i stawiam ze to srebro.
Kasimir REX Napisano 18 Grudzień 2019 Napisano 18 Grudzień 2019 Witam! Może i srebro,albo miedź posreb.Przypomina element zamknięcia.
Kasimir REX Napisano 18 Grudzień 2019 Napisano 18 Grudzień 2019 Może bransoleta od zegarka ,co otym myślisz?
heralekk Napisano 19 Grudzień 2019 Autor Napisano 19 Grudzień 2019 15 godzin temu, Kasimir REX napisał: Może bransoleta od zegarka ,co otym myślisz? Chyba strzał w 10. Dziś wróciłem i znalazłem resztę tyle że bez zegarka
czestar Napisano 19 Grudzień 2019 Napisano 19 Grudzień 2019 a może zapięcie księgi? Pokaż reszte tych elementów. Silver book-clasp of Howsam.
Kasimir REX Napisano 19 Grudzień 2019 Napisano 19 Grudzień 2019 5 godzin temu, heralekk napisał: Chyba strzał w 10. Dziś wróciłem i znalazłem resztę tyle że bez zegarka No to gratuluję tak myślałem, że od zegarka. Pozdrawiam.
Pytanie
heralekk
Witam co to może być? Jedyne co przychodzi mi do głowy to fragment munduru lub jakiejś koniny ale srebrny?
metal jest ciężki i stawiam ze to srebro.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.