waszka678 0 Posted November 24 Witam .Mam do was pytanie jaką cewkę wybrać do garretta ? Chcę poprawić osiągi bo mam tą małą oryginalna cewkę . Chodzę większość po lasach . Quote Share this post Link to post Share on other sites
czestar 19 Posted November 24 Ja kupiłem tą, wymiata. Quote Share this post Link to post Share on other sites
J.H. 0 Posted November 25 Każdy duży Mars i każdy duży Nel będzie dobry. Jeśli wyrwiesz tanią używkę to spoko. Jednak ze cenę nowej cewki można kupić cały wykrywacz lepszy od najlepiej skonfigurowanego Ace. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fuks_ag 4 Posted November 26 każda większa cewka będzie dobra, org garretta 12 x9 cc jest ok i masa i osiągi, od euroace dd tez jest ok choć troszkę mniejsza o cal, a te większe np Nell 13 jest spoko, tylko zaczyna się kopanie dziur oraz obniżanie czułości, bo kanarek zaczyna popierdywać. Kup cewkę używaną, bo nowa to coś ok 600pln a sumując uzywany ace 250 za ok 650-700pln + koszt nowej cewki to mi w sumie nokta simplex wychodzi Quote Share this post Link to post Share on other sites