waszka678 Napisano 24 Listopad 2019 Share Napisano 24 Listopad 2019 Witam .Mam do was pytanie jaką cewkę wybrać do garretta ? Chcę poprawić osiągi bo mam tą małą oryginalna cewkę . Chodzę większość po lasach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 24 Listopad 2019 Share Napisano 24 Listopad 2019 Ja kupiłem tą, wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 24 Listopad 2019 Share Napisano 24 Listopad 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J.H. Napisano 25 Listopad 2019 Share Napisano 25 Listopad 2019 Każdy duży Mars i każdy duży Nel będzie dobry. Jeśli wyrwiesz tanią używkę to spoko. Jednak ze cenę nowej cewki można kupić cały wykrywacz lepszy od najlepiej skonfigurowanego Ace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 26 Listopad 2019 Share Napisano 26 Listopad 2019 każda większa cewka będzie dobra, org garretta 12 x9 cc jest ok i masa i osiągi, od euroace dd tez jest ok choć troszkę mniejsza o cal, a te większe np Nell 13 jest spoko, tylko zaczyna się kopanie dziur oraz obniżanie czułości, bo kanarek zaczyna popierdywać. Kup cewkę używaną, bo nowa to coś ok 600pln a sumując uzywany ace 250 za ok 650-700pln + koszt nowej cewki to mi w sumie nokta simplex wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek780412 Napisano 30 Styczeń 2020 Share Napisano 30 Styczeń 2020 Na alle wysyp cewek Karma 13 DD. Ma to ktoś? Warto kupić czy lepiej herbaty się opić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 30 Styczeń 2020 Share Napisano 30 Styczeń 2020 Warto,znacznie zwiększy się zasięg i pole przemiatania.Zobaczysz będziesz zadowolony z osiągów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasimir REX Napisano 30 Styczeń 2020 Share Napisano 30 Styczeń 2020 Czestar ,a denarkow nie omija i cienkich hakerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 30 Styczeń 2020 Share Napisano 30 Styczeń 2020 Raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek780412 Napisano 31 Styczeń 2020 Share Napisano 31 Styczeń 2020 Czestar, ze zdjęć widać, że Ty to z patelnią latasz . Próbowałeś tej Karmy osobiście czy gdybasz ? Jak dla mnie największym jej atutem jest cena i dostępność, ale jakość wykonania (trwałość) i współpraca z Ace 250 (wzbudzanie,osiągi) to nadal zagadka, choć piszesz, że zasięgi wzrosną.I tak przy okazji (do praktyków) - jak się ma przy takiej zmianie zużycie baterii ( + , - , b/z ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 1 Luty 2020 Share Napisano 1 Luty 2020 14 godzin temu, wojtek780412 napisał: Próbowałeś tej Karmy osobiście czy gdybasz ? Nie tej nie,ale też wcześniej myślałem o zakupie tej cewki.Tą co mam kupiłem za 500 z groszami, ma ten minus że jest ciężka ,ale robote robi.A jeśli chodzi o baterie to nie zauważyłem dużej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa74 Napisano 28 Luty 2020 Share Napisano 28 Luty 2020 Lepsza była by na monety jakaś mała DD, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.