soldierprzemo Napisano 8 Październik 2019 Share Napisano 8 Październik 2019 Da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 13 Październik 2019 Share Napisano 13 Październik 2019 Czy w ogóle wykrywacze tego typu działają czy to zwykła ściema ? Ma ktoś testował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 13 Październik 2019 Share Napisano 13 Październik 2019 Mi już działa na nerwy samo patrzenie jak to "działa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumpernikiel Napisano 30 Październik 2019 Share Napisano 30 Październik 2019 Oczywiście, że działają i spełniają swoją rolę w mniejszej lub większej skali. Dlaczego w mniejszej lub większej? Jest wiele osób co kupiło taki lub innej marki sprzęt ale... Do tego trzeba radiestety. To nie jest tak, że pierwszy lepszy użytkownik weźmie w łapy i będzie wykrywał to co w instrukcji napisali. Gwarantuję, że przy niewłaściwym użytkowaniu wystąpią: bóle stawów, złe samopoczucie, słaby wzrok, i wiele wiele innych dolegliwośći. Przed zakupieniem takiego urządzenia proponuje zapoznanie się z wahdłem, różdżkami... Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miroslav Napisano 31 Październik 2019 Share Napisano 31 Październik 2019 Powiedział kiedyś stary radiesteta -" Na wahadełko nie nadaje się tylko zużyta gumka ":) Więc czy to nitka z nakrętką , gałązka lub wygięty drut czy też plafon LED efekt będzie podobny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miroslav Napisano 1 Listopad 2019 Share Napisano 1 Listopad 2019 Dlaczego akurat podczas Świąt wpisałem te niezbyt salonowe uwagi . Temat przypomniał mi Bliskich którzy odeszli oraz ich starania by przekazać umiejętności które trwały w Rodzinie od pokoleń . Czy takie narzędzia pomagają odnaleźć przedmioty ? Tak - pod warunkiem że sam je zagubiłeś . To proste narzędzia mnemotechniczne pozwalające na dostęp do podświadomości . Podobnie jak stany hipnotyczne dostarczają informacji których świadomie nie postrzegasz . Tak jak liter na klawiaturze czytając ten tekst . Choć niewątpliwie są obecne i je widzisz . Woda , złoża surowców owszem- artefakty tylko pod warunkiem że je sam zakopałeś . Niestety w totolotku również nie pomaga . W innym przypadku nie pisałbym na forum Odkrywcy tylko Forbsa .:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.